Compartir

A favor d'Espanya i del catalanisme

Joaquim Coll

Daniel Fernández González


A favor d'Espanya i del catalanisme
No disponible temporalmente
PRECIO: 15.00 €
Disponible en ebook
ISBN:9788435065085
Colección: Otras obras
Numero colección:
Rústica c/solapas 224 pp 15.5 x 22.5 cm

PRÒLEG DE JOSÉ MONTILLA
EPÍLEG DE JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ ZAPATERO

Ben segur que molts consideraran aquest llibre, particularment el seu títol, com una autèntica provocació, o, en el millor dels casos, com un manifest contrasentit. Mentre que el sobiranisme vol fernos creure que el pacte de 1978 ha estat un engany históric, el neocentralisme afirma que les successives descentralitzacions polítiques han afeblit la nació espanyola. Són dues visions que es retroalimenten mútuament i que pretenen monopolitzar el debat de les idees, com si entre l'una i l'altra no hi haguès cap mès alternativa.
"A favor d'Espanya i del catalanisme" ès un essaig contra l'actual procès de regressió política. Però, sobretot, constitueix una explícita represa del projecte hispanista del catalanisme a partir de la constatació del seu éxit en termes globals desprès de mès d'un segle d'existència. I, per tant, és un llibre que, sense complexos, vol recollir el sentit majoritari dels catalans favorable a Espanya en tant que projecte compartit i a seguir enfortint el nostre autogovern.
Coll, Joaquim

Joaquim Coll

(Barcelona, ​​1967) es doctor en Historia Contemporánea y ganador del Premio Ciudad de Barcelona Agustí Duran i Sanpere (1998) por la obra Narcís Verdaguer i Callís (1862-1918) i el catalanisme. Actualmente es Comisionado para la Historia y las Memorias Institucional de la Diputación de Barcelona y, desde 2003, es el Biblioecario de la Junta Directiva del Ateneu Barcelonés.Wikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Joaquim_Co
Fernández González, Daniel

Daniel Fernández González ( 03-01-1965 / )

(Barcelona, 1965). Licenciado en Derecho. Diploma de Estudios Avanzados (DEA) en Historia. Diputado a Cortes por la circunscripción de Barcelona desde 2004. Actualmente es Secretario General Adjunto del Grupo Parlamentario Socialista. Forma parte de la Comisión Ejecutiva del PXC y del Comité Federal del PSOE. 

Ilustración: © istockphoto / gmarcWikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Daniel_Fer

SI TE INTERESA, QUIZÁ TE GUSTE...

A favor de España y del catalanismo